• satis@turizmbul.com
  • +90 (216) 349 79 84

HABER DETAYI

Ekim 6, 2020 6:59 pm

EMITT 2022 Yılına Ertelendi

EMITT 2022 Yılına Ertelendi
61 / 100

10-13 Şubat 2021’de gerçekleşmesi planlanan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 2022 yılına ertelendiği duyuruldu.

Fuar yönetimi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Başta katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımızın daha verimli bir fuar deneyimi yaşaması adına 10-13 Şubat 2021’de gerçekleşmesi planlanan EMITT, 2022 yılına ertelenmiştir. Fuar tarihimiz kesinleştiğinde tekrar bilgi paylaşılmış olunacaktır.

2022 yılında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirmeyi planladığımız 25. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, iş birliklerimizi her zaman olduğundan daha kapsamlı ve güçlü bir şekilde hayata geçirmeyi ve sizleri ağırlamayı heyecanla bekliyoruz. Bizlere verdiğiniz daimi destek için bir kez daha teşekkür ediyor, sizlere ve sevdiklerinize sağlıklı günler diliyoruz.” denildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.